Ervaringen

“Na een yogales van Lisa ben je uit je hoofd en voel je weer dat je een lichaam hebt. Heerlijk ontspannend en goed voor je lijf.”
Sjoukje de Graaf

“De yogalessen van Fabulous Yoga houden mijn geest en lichaam in staat om door te gaan zonder pijn. Lisa en Zita zijn heel professioneel in hun vak. Ik kan niet zonder!”

Ragna Bjort Einarsdottir

“Ruim drie jaar geleden ben ik uitgekomen bij Fabulous Yoga simpelweg door te zoeken naar Yoga in de buurt. Wat een plezierige verrassing om vervolgens te ontdekken dat hier Critical Alignment beoefend wordt. Met best wel wat yoga-ervaring op zak was dit precies wat nu past in mijn leven. Een heel eigen vorm van yoga, met veel aandacht voor het richten van de rugwervels en het ontwikkelen van een goede houding. Na een dag (zittend) werken precies de inspanning en ontspanning waar ik behoefte aan heb.”
Ferd-Jan van Kemenade

“Een yogales bij Fabulous Yoga is elke keer weer een mooie ervaring. De warme aandacht van de zeer kundige docenten voor ademhaling, houding en uitlijning vergroot het lichaamsbewustzijn en helpt te ontspannen. Ik ga na de les altijd een stukje lichter naar huis”
Elles Lankhof