Meer informatie

De algemene lessen
De yogalessen zijn gebaseerd op critical alignment yoga. Wat houdt dat in? Eigenlijk vinden alle yogavormen waarin je de asana’s (de yogahoudingen) uitvoert hun oorsprong in Hatha Yoga. Dit is de fysieke vorm van yoga, waarin je dus de asana’s beoefent. Ook critical alignment yoga is hieruit ontstaan. Tijdens een critical alignment yogales beginnen we met oefeningen om spanning in het lichaam los te laten. Vaak zijn delen van de rug erg stijf, waardoor een vrije beweging niet of maar deels mogelijk is. Met behulp van tools zoals stripjes en rolletjes isoleren we die gebieden om spanning los te laten en dus weer vrij te kunnen bewegen. Daarna bouwen we stap voor stap de yogahoudingen op. Ook is er ruim aandacht voor de adem. De lessen hebben een prettige flow en iedere week zijn er weer andere aandachtspunten.

Boek nu een online yogales

Ben je zwanger en wil je graag een online zwangerschapsyogales volgen? Dat kan!
Boek hier een online zwangerschapsyogales.

Fabulous Yoga biedt ook:
Yogatherapie
AcroYoga*

*Deze lessen worden hervat zodra de yogastudio weer open is.

De docenten
Lisa Visser
Lisa is al meer dan 30 jaar een enthousiast beoefenaar van Hatha Yoga en is geïnspireerd door Critical Alignment Yoga. In haar lessen is veel aandacht voor het loslaten van spanning en van daaruit vrij te kunnen bewegen. Zij heeft de vierjarige docentenopleiding afgerond bij Yoga Academie Nederland en de 4-levels docentenbijscholingen Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Therapie.
Volg Lisa op Instagram.

Zita Klein
Iedere vrijdag kun je een fijne yogales van Zita volgen bij Fabulous Yoga. Ook haar lessen zijn gebaseerd op Critical Alignment Yoga. Zita heeft de vierjarige docentenopleiding voltooid aan de Yoga Academie Nederland en de 4-levels docentenbijscholingen  Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Therapie.
Zita KleinZita_Twist2Zita_Held

Sanne van Gaalen
Vanaf 3 september ’20 versterkt Sanne het Fabulous Yoga team! Ze is een gecertificeerd AcroYoga docent en onlangs heeft ze de opleiding tot zwangerschapsdocent afgerond bij Yogadreams. Bij Sanne kun je iedere donderdagavond een ontspannende zwangerschapsyogales en een speelse AcroYoga sessie volgen! De AcroYogalessen geeft ze samen met Jolien Heetkamp. Jolien begon haar yogaopleiding bij Yoga Academie Nederland en heeft zich vervolgens gespecialiseerd in AcroYoga en heeft hiervoor haar certificaten behaald.

De locatie
Langsom 28
1066 EW Amsterdam
Zaal_bloemenZaal_deur Zaal_raam