Meer informatie

De algemene lessen
De yogalessen zijn gebaseerd op critical alignment yoga.* Wat houdt dat in? Eigenlijk vinden alle yogavormen waarin je de asana’s (de yogahoudingen) uitvoert hun oorsprong in Hatha Yoga. Dit is de fysieke vorm van yoga, waarin je dus de asana’s beoefent. Tijdens een critical alignment yogales beginnen we met oefeningen om spanning in het lichaam los te laten. Vaak zijn delen van de rug erg stijf, waardoor een vrije beweging niet of maar deels mogelijk is. Met behulp van tools zoals stripjes en rolletjes isoleren we die gebieden om spanning los te laten en dus weer vrij te kunnen bewegen. Daarna bouwen we stap voor stap de yogahoudingen op. Ook is er ruim aandacht voor de adem. De lessen hebben een prettige flow en iedere week zijn er weer andere aandachtspunten.

*Tenzij anders vermeld.

Boek nu een yogales

Fabulous Yoga biedt ook:
Yogatherapie
– Zwangerschapsyoga
– Privéles

De docenten
Lisa Visser
“Als zoekende 23-jarige maakte ik voor de eerste keer kennis met yoga. Het voelde als thuiskomen bij mezelf en sindsdien is het een onlosmakelijk en steeds verder ontwikkelend deel van mijn leven.”
Lisa geeft  critical alignment yoga- en therapielessen.
Zij heeft de vierjarige docentenopleiding afgerond bij Yoga Academie Nederland en de 4-levels docentenbijscholingen Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Therapie.

Burcin Ozyurek
Burcin is een ervaren en bevlogen zwangerschaps- en Yin-yogadocent. In 2011 rondde ze haar Birthlight opleiding af als prenatal & postnatal yoga teacher. Burcin is ook werkzaam als yogatherapeut. De zwangerschapsyogales wordt in het Engels gegeven.

“The practice of yoga during pregnancy awakens the natural intelligence of your body to help your through the physical and psychological changes that occur. It is an excellent way to tone your muscles, increase your stamina and improve circulation. You will learn how to relax and release tension through breathing for a smooth pregnancy and easy labor.”

Impressie van de studio:

Zaal_bloemenZaal_deur Zaal_raam