Meer informatie

De algemene lessen
De yogalessen zijn gebaseerd op critical alignment yoga.* Wat houdt dat in? Eigenlijk vinden alle yogavormen waarin je de asana’s (de yogahoudingen) uitvoert hun oorsprong in Hatha Yoga. Dit is de fysieke vorm van yoga, waarin je dus de asana’s beoefent. Tijdens een critical alignment yogales beginnen we met oefeningen om spanning in het lichaam los te laten. Vaak zijn delen van de rug erg stijf, waardoor een vrije beweging niet of maar deels mogelijk is. Met behulp van tools zoals stripjes en rolletjes isoleren we die gebieden om spanning los te laten en dus weer vrij te kunnen bewegen. Daarna bouwen we stap voor stap de yogahoudingen op. Ook is er ruim aandacht voor de adem. De lessen hebben een prettige flow en iedere week zijn er weer andere aandachtspunten.

*Tenzij anders vermeld.

Boek nu een yogales

Fabulous Yoga biedt :
– Critical Alignment yoga
Yogatherapie
– Privéles

De docent
Lisa Visser
“Als zoekende 23-jarige maakte ik voor de eerste keer kennis met yoga. Het voelde als thuiskomen bij mezelf en sindsdien is het een onlosmakelijk en steeds verder ontwikkelend deel van mijn leven.”
Lisa geeft  critical alignment yoga- en therapielessen.
Zij heeft de vierjarige docentenopleiding afgerond bij Yoga Academie Nederland en de 4-levels docentenbijscholingen Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Therapie.

Impressie van de studio:

Zaal_bloemenZaal_deur Zaal_raam